04.13.18

April 14 – Spanish and Math Placement Exam

Spanish and Math Placement Exam

Date: April 14, 2018, Saturday

Location: Chula Vista Middle School

Incoming 7th grade students will be able to take Spanish and Math tests for placement in next school year’s classes.  Please arrive at 8 am since the each test could take between two and three hours.

Students will meet in the quad before taking the exams in a classroom.

If the student finishes the exam early, students can be picked up at the front office.

More testing opportunities will take place during Summer Vacation. Dates will be posted later.

04.11.18

April 21 – Adelante Latino

22nd Annual Adelante Latino Conference

Date:
April 21, 2018

Time:
8:00 a.m. – 2:00 p.m.

Location:
UCSD Price Center Ballroom

Who can attend:
Sweetwater District Students

Transportation and lunch will be provided

Register here for the conference today, you can also contact Mr. Silvas or Mr. Casas in the front office.

View the event flyer, here

Keynote Speaker
Judge Enrique E. Camarena

Sessions to choose from in the following areas:
1. Arts, Media and Entertainment

2. Building and Construction Trades

3. Business and Finance

4. Cell phone engineering/technology

5. Engineering and Architecture

6. Medical Doctor

7. Health Science and Medical Technology

8. Law (Attorney)

9. Military Officer I

10. Public Service and Law Enforcement

11. Computer Science

12. Road to the University UCSD student panel

13. Campus Walking Tour (45 min)

14. Education

15. Entrepreneur

16. Social Media and Marketing

03.14.18

7th and 8th grade Registration Information

7th Grade 2018 – 2019 Registration Date and Time:

Tuesday, April 10th                 2:00 – 5:00 p.m.

Wednesday, April 11th            2:00 – 5:00 p.m.

8th Grade 2018 – 2019 Registration Date and Time:

Monday, April 16th                 3:00 – 5:30 p.m.

02.27.18

April 14 – Adelante Mujer South Bay Conference

 

25th ANNUAL ADELANTE MUJER SOUTH BAY CONFERENCE
For South Bay School Districts
For females in Grades 6th – 12th and their mother/guardian

Saturday, April 14th, 2018

Arrive by 7:15am at CVM for a Bus Ride to the event

7:45 a.m. to 2:00 p.m.
Eastlake Middle School

900 Duncan Ranch Rd, Chula Vista, CA 91914

PURPOSE: The Adelante Mujer Conference will help female students learn about career opportunities from professional women in law, business, media, engineering, and other career areas.

You may print the registration forms below or ask for one from the Main Office.

Registration Form in English

Registration Form in Spanish

02.26.18

March 1- Open House

Open House Flyer

Come meet the fantastic students and staff of Chula Vista Middle School as well as learn about all the amazing opportunities offered to students at our educational institute.

Time: 5:30pm-7:15pm

Open House Agenda:

Time: Agenda:
5:30 pm – 5:45 pm SCPA performances
5:45 pm – 5:50 pm Welcome
5:55 pm – 6:10 pm First Rotation (Four Rotations: Math and Science; Social Science and ELA; SCPA; A-G)
6:15 pm – 6:30 pm Second Rotation (Four Rotations: Math and Science; Social Science and ELA; SCPA; A-G)
6:35 pm – 6:50 pm Third Rotation (Four Rotations: Math and Science; Social Science and ELA; SCPA; A-G)
6:55 pm – 7:10 pm Fourth Rotation (Four Rotations: Math and Science; Social Science and ELA; SCPA; A-G)
7:10 pm – 7:15 pm Dismiss
02.01.18

Feb 2 Career Day

Professionals in the community will be presenting to our school for two sessions. The schedule will be listed below:

Bell Schedule:

Period 0 7:35 8:10 35 mins
Period 1 8:15- 8:35 20 mins.
Period 2 8:40 9:00 20 mins.
Period 3 9:05 9:25 20 mins.
Conference 1 9:30 10:30 60 mins.
Conference 2 10:35 11:35 60 mins.
Lunch 11:40 12:10 30
Period 4 12:15 12:35 20 mins.
Period 5 12:40 1:00 20 mins.
Period 6 1:05 1:25 20 mins.